Оценки на въздействие

Оценката на изпълнението и въздействието на финансовите инструменти за публична подкрепа (политики, програми и проекти, съфинансирани от донорски програми) е сред основните интереси и сфери на експертиза на „Ин Маркетинг”.

Оценката на изпълнението и социално икономическото въздействие на финансовите инструменти за публична подкрепа (политики, програми и проекти, съфинансирани от донорски програми) е сред основните интереси и сфери на експертиза на „Ин Маркетинг”. 

Притежаваме значителен опит в дизайна и провеждането на оценки и мониторинг на документи от различни нива – от национални стратегии, политики, програми до отделни проекти, за редица международни, национални, регионални или местни организации, агенции и отдели.

Основавайки се на дългогодишен индивидуален и фирмен опит в регионалните и секторните оценки, този домейн се е превърнал в една от основните ни сфери на компетентност. Освен оценката и мониторинга на индивидуални проекти, нашето портфолио включва оценка на програми, финансирани от ЕС и други донори. „Ин Маркетинг” ООД е изградил вътрешнофирмен капацитет и е създал мрежа от национални и международни експерти, за да покрие достатъчно широк тематичен и секторен кръг оценки.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
ул. "Позитано" 9, вх. А, ет. 4, офис 14

office@inmarketing.bg

© 2021 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на