Често задавани въпроси

Отговор на най-често задаваните въпроси. Ако не откриете информацията, която Ви интересува, ще ни бъде приятно да ни се обадите.
В дейностите Ви е посочена услугата „Оценка”. Означава ли това, че Вие оценявате проектите, с които кандидатстваме пред различните министерства и агенции?
Не. Вашите проектни предложения се оценяват единствено и само от съответната институция, обявил програмата за финансиране. Оценката на която и да е било друга организация, която не е оторизирана от финансиращата институция за тази дейност, не е валидна. Услугата, която ние предлагаме е оценка на въздействието на програми и проекти – обикновено тя се възлага от даден административен орган и цели определянето доколко дадена програма е постигнала целите и резултатите си.
Нашата компания може да Ви предложи предварително неофициално оценяване на Вашия проект спрямо обявените критерии, но тази оценка ще е единствено и само с цел се ориентирате в какви са шансовете Вашият проект да бъде финансиран, въз основа на наличните данни (финансови показатели за минали години и т.н.).
Аз съм експерт на свободна практика и имам значителен опит в изпълнението на програми и проекти. Има ли някаква възможност да бъда включен в изпълнението на различни договори за техническа помощ/оценка и т.н.?
Нашата компания предлага услугата за посредничество при намирането на експерти за участие в различни договори за техническа помощ в България и света. Поддържаме база данни с профили на различни експерти, като едновременно с това сме в партньорски отношения с някои от най-големите консултантски компании в Европа. Осъществяваме двупосочен контакт при търсенето на подходящи експерти/работодатели за различни договори у нас и в чужбина. Това, което трябва да направите, ако търсите подобен ангажимент е да ни изпратите своя автобиография на адрес jobs@inmarketing.bg, да определите къде бихте искали да работите – у нас, в чужбина (Балканите, Африка, Азия и т.н.). Ние ще потърсим подходящия ангажимент според Вашия профил и предпочитания.

Ако сте консултантска компания и не можете да намерите точния експерт за дадена поръчка – обадете ни се или ни пишете на jobs@inmarketing.bg. Ще Ви предложим широк списък с подходящи профили – на български и чуждестранни експерти.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
ул. "Позитано" 9, вх. А, ет. 4, офис 14

office@inmarketing.bg

© 2021 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на