Често задавани въпроси

Отговор на най-често задаваните въпроси. Ако не откриете информацията, която Ви интересува, ще ни бъде приятно да ни се обадите.
Искам да получа оферта за маркетингово проучване и маркетингов план. Каква предварителна информация ви трябва?
Маркетинговите услуги са сложен и ориентиран към конкретния потребител продукт. Всеки маркетингов проект се изработва спрямо изискванията и възможностите на конкретния възложител. За това, преди да направим оферта е необходимо да се срещнете с наш експерт и да обсъдите маркетинговите си цели и параметрите на исканата от вас услуга.
С какво ми помага наличието на маркетингова стратегия?
Наличието на маркетингова стратегия, изготвена на база адекватен пазарен анализ, е важна предпоставка за успешни продажби. Маркетинговият анализ и стратегията ще ви помогнат да разберете по-добре пазарите, конкурентите и изискванията и нагласите на клиентите на вашите продукти или услуги. Ще можете да планирате адекватно действията си и в резултат да постигате по-добри пазарни резултати.
Скъп ли е маркетингът?
Маркетингът е доказано разумна инвестиция с добра възвръщаемост. Предлаганите от нас маркетингови услуги са съобразени с възможностите на българския бизнес и са с добро съотношение цена-ефективност.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
ул. "Позитано" 9, вх. А, ет. 4, офис 14

office@inmarketing.bg

© 2021 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на