Проекти

Нашите клиенти и нашите успешни проекти са в различни сектори на икономиката:
Тед Инвест ЕООД
Тед Инвест ЕООД
Проект: Въвеждане в производство на иновативна серия от матраци с вграден погасител срещу вредни геопатогенни влияния

Най-големият производител на матраци в България и един от водещите производители от бранша в Европа. Фирмата е позната на пазара със собствената си марка „Матраци ТЕД” , символ на изключително качество, разнообразие и удобство. 

Резултати: “Тед  Инвест” ЕООД инвестира в разширяване на производството си, чрез предлагане на нови, иновативни продукти. Проектът, изпълнен и финансиран по схема BG161PO003-1.1.04 „Подкрепа за внедряване в производство на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги”, беше насочен към въвеждането в производство на иновативен продукт матрак с погасител на вредни геопатогенни влияние. Подобен тип матрак е единствен по рода си матрак в световен мащаб, с уникален механизъм, който е с доказано положително въздействие върху човешкия организъм. Като резултат от изпълнението на проекта, фирмата не само въведе в производство иновативния продукт, но разшири обема на производство, увеличи износа и затвърди водещите си пазарни позиции в България.  Иновацията на „Тед Инвест” ЕООД е защитена със свидетелство за регистрация на полезен модел и европейски патент.

БТБ България АД
БТБ България АД
Внедряване на иновативен процес „Гъвкаво производство на горно облекло с използване на силно иновативна технология и организация” в „БТБ България” АД

„БТБ България” АД е една от водещите фирми за дамско облекло в България. Фирмата се занимава с развойна дейност и производство на горно дамско облекло. Компанията е една от малкото български фирми, осъществяващи пълен процес на конфекциониране – разработка и производство на пълна гама дамска конфекция, предназначена за западноевропейския пазар.

Проектът беше изпълнен по схема BG161PO003-1.1.04 „Подкрепа за внедряване в производство на иновативни продукти, процеси и предоставяне на иновативни услуги”. След неговото изпълнение, БТБ България оптимизира производствения си процес посредством внедряване на иновативния процес и разшири продуктовата си гама. Дружеството подобри  показателите си за производителност, рентабилност и ефективност, както и оперативния финансов резултат. В резултат на разширеното производство и по-доброто таргетиране на продукцията, фирмата увеличи пазарния си дял. 

Блек Сий Мъсълс ЕООД
Блек Сий Мъсълс ЕООД
Изграждане на мидена ферма за култивиране на черни миди

Чрез проекта беше изградена мидена ферма за изкуствено отглеждане на черна мида по черноморското крайбрежие.  В резултат на неговото изпълнение, беше стартиран нов бизнес, който осигури устойчивото развитие на компанията - "Блек Сий Мъсълс" ЕООД.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
ул. "Позитано" 9, вх. А, ет. 4, офис 14

office@inmarketing.bg

© 2020 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на