Партньори

Компанията ни си партнира с широк кръг утвърдени агенции в областта на маркетинга, продажбите, юридическите и банковите услуги. Ние можем ви предоставим цялостно обслужване свързано с европейското финансиране и всички свързани с него области.

Работим с най-добрите.
 
Специализирани продукти за финансиране на проекти по различните ОП – инвестиционни и мостови кредити; Кредити за земеделски производители - по програма на ДФ Земеделие, кредити гарантирани от НГФ; Кредити с ББР; Кредити за енергийна ефективност .
www.ubb.bg/bg-BG/MainParent/47
 
Предлага цялостни решения за работа по европейските фондове. Продукти, съобразени със спецификата на отделните ОП, кредити и консултации през целия цикъл.
www.cibank.bg/bg/leftmenu/fl/6
 
Финансиране на инвестиционни проекти на лица със сключени договори с ДФ „Земеделие“.
Пощенска банка – „Европейски фондове”
 
Една от най-големи български PR агенции, с повече от 20 години професионален опит. Сред основателите и е член на Българската асоциация на PR агенциите /БАПРА/. Основните услуги, които фирмата предлага са разработки на стратегии, корпоративни кампании, кризисен PR, утвърждаване на марката в международен аспект, комуникация по проблеми, връзки с медиите, и т.н..
Апра Портер Новели
 
Модерна и иновативна компания, Ред Лемън Маркетинг е наш партньор в усилията ни да ви предоставим професионални маркетингови услуги.
www.lemonmark.com
 
Компания за набиране, обработка и анализ на изследователски данни и за предоставяне на консултантски услуги в областта на маркетинга. Дейността на фирмата започва през 2002 година и обхваща пълния спектър от методи за регистриране и интерпретиране на информация от проучвания.
ЕСТАТ ООД
 
Областната управа на Истанбул е най-високопоставената регионална власт на град Истанбул, с около 300 държавни служители, която предоставя разнообразни услуги в различни области. Служителите във всички дирекции и другите структури на областната управа наброяват 300 000.
Istanbul Governorship
 
Истанбулският университет „Айдън“ (IAU) създаден през 2007 г. и предлага бакалавърски и магистърски програми на повече от 20 000 студенти в едно професионално училище, седем факултета и две висши училища.
Istanbul Aydin University, Turkey

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
бул. "Димитър Петков" 69, ет. 2, офис 1

+ 359 2 427 00 09

office@inmarketing.bg

© 2017 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на