Актуално

27.03.2015 - Проведе се дискусия за новия програмен период

Професионална асоциация Европейски и национални програми за развитие в партньорство с Областен информационен център София, БАКЕП и Фондация SOS предприемачи организираха дискусия ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ, на която бяха изведени общи препоръки към управление

27.03.2015 - Проведе се дискусия за новия програмен период

На 26 март 2015 г., Областния информационен център София (в Представителство на Европейската комисия в България), организира съвместна дискусия “Заедно можем повече” за препоръките на специалистите от областта на европейските програми по отношение на новия програмен период.

Участие на събитието като партньорски организации взеха - Професионална асоциация „Европейски и национални програми за развитие“, Фондация SOS предприемачи и БАКЕП.

Модератори бяха: от ОИЦ София - Елза Григорова, Управител на Областен информационен център София-град и София-област; от Фондация SOS предприемачи - Веселина Купенова, председател на Съвета на Фондация SOS предприемачи; от Професионална асоциация “Европейски и национални програми за развитие” - Андрей Лалов, Зам. председател и член на УС, който модерира панела за ОП “Иновации и конкурентоспособност” и от БАКЕП - Деница Николова, член на УС на Българската асоциация на консултантите по Европейски програми

Присъстваха близо 100 представители на консултантски фирми, бизнеса и Софийския гаранционен фонд. По време на дискусията бяха изведени общи препоръки от присъстващите експерти към управлението и администрацията на основните оперативни програми през периода 2014-2020, а именно ОП "Иновации и конкурентоспособност", ОП "Развитие на човешките ресурси", Програмата за развитие на селските райони. Дискусията завърши с обобщаване на предложенията и формулиране на общи и конкретни мерки, които пряко да подпомогнат изпълнението на националните и европейски политики през новия програмен период. Тези мерки ще бъдат изпратени до вицепремиера Томислав Дончев, Дирекция "Планиране на средствата от ЕС" към МС,УО на оперативните програми.

 

 

СВЪРЖИ СЕ С НАС

град София
ул. "Позитано" 9, вх. А, ет. 4, офис 14

office@inmarketing.bg

© 2021 In Marketing LTD. Последвай ни в социалните мрежи:
Продукт на